Zen Biznis™ Manifest

Da li preduzetništvo mora da bude stresno?

Sigurno ste već čuli ovu priču…

Kažu da nikad ne možeš da imaš sve tri stvari u isto vreme: pare, društvene odnose i vreme za sebe.

Kad si u adolescenciji, imaš vremena i (zavisno od slučaja) društvene odnose, ali nemaš para. Kad malo porasteš i dobiješ prvi posao, dobijaš pare, ali gubiš vreme, jer možeš da ga posvetiš ili sebi, ili drugima. Ako u nekom trenutku osnuješ porodicu, u najgorem slučaju gubiš pravo i na taj izbor.

Kako da rešimo ovu jednačinu sa tri nepoznate?

Ako krenemo od stvari koje su verovatno svima najvažnije – vremena za sebe i društvenih odnosa – ostaju nam pare. Dinerooo. 🤑

I svi bismo da rešimo tu enigmu – da imamo pare, ali ne trošimo vreme.

Procentualno najveći deo društva misli: “Vreme je novac.” Oni žele sigurnost i redovnu platu. I za njih vreme i ostaje novac, jer stalno menjaju prvo za drugo.

Ako rade više nego inače, onda uskraćuju sebe za vreme. Ako podignu cenu sata, penju se na pozicije sa mnogo više stresa…

Neki onda rešavaju ovu situaciju tako što počnu da rade za sebe. I tu menjaju šefa za klijente, i stresa često ne bude manje, nego još i više, jer ne dobijaš pare prvog u mesecu, nego onda kada odeš i uloviš ih!

Šta je rešenje koje bi moglo da pomogne vama, kao što je pomoglo i meni?

🚨🚨🚨
UPOZORENJE UNAPRED
Ovo nije šema za brzo zgrtanje para preko noći.

Put do potpuno automatizovanog biznisa, zavisno od nivoa ekspertize koju imate i sposobnosti implementacije, može da potraje između 90 dana i 5 godina

Ceo sistem podrazumeva sinhronizovan rad na tri nivoa:

  1. Nivou fokusa i produktivnosti
  2. Nivou intencionalne ekspertize
  3. Nivou automatizovanog marketinga

Svaki od ovih nivoa ima svoje ključne principe za optimalno funcionisanje. Ali principi sami po sebi ne čine najveću vrednost. Najveća vrednost je redosled njihovog primenjivanja.

Preuzmite detaljnu mapu sa upitnikom, i saznajte šta treba da uradite sledeće

Ako hoćete da dobijete detaljan pregled celog sistema, prijavite se ispod.

Odmah ćete biti prebačeni na korak po korak video objašnjenje, a na mejl će vam stići PDF poster sa ključnim pitanjima, da uvek možete da mapirate svoju trenutnu blokadu:

Ime email
[PREUZMI ODMAH]

Da li ovo stvarno radi?

Ne morate da mi verujete na reč. Vidite ispod šta imaju da kažu ljudi koji su radili sa mnom.

MANJA

BORA

STANISLAV

IVANA

Ko sam ja da pričam o ovoj temi?

Iako može da se učini na prvi pogled, ja nisam još jedan marketar koji vam prodaje šećernu vodicu. Vodeći se ovim principima, izgradio sam svoj i potpomogao nekoliko tuđih biznisa.

Ipak, ono što me najviše ispunjava jeste edukacija. Po profesiji sam profesor književnosti, i to je ono što me uvek na neki način prati. U srednjoj školi sam učio programiranje, nakon fakulteta se bavio korisničkom podrškom, digitalnim marketingom, alternativnom psihoterapijom PEAT i koučingom.

Sve ove različite oblasti dovele su do toga što ja zovem Kusturica fenomenom, koji je najbolji gitarista među režiserima i najbolji režiser među gitaristima.

Tako i ja živim na granici svetova psihoterapije, edukacije i biznisa.

I zato mogu da vam ponudim ceo put, koji sam iskusio iz prve ruke, ne iz pročitanih knjiga ili pogledanih kurseva. Sve metode kojima podučavam druge sam lično probao i uverio se u njihovu delotvornost.

Šta još čekate?

Ponestaje vam stranice! Ne gubite vreme i živce, saznajte principe Zen Biznisa.

Ime email
[PREUZMI ODMAH]